Απο / 6th Ιούλιος, 2015 / Uncategorised / Κανένα σχόλιο
  • Καλωσήλθατε στο ιστολόγιο μας ! Επικοινωνήστε με το Felitsia Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Άγιος Ιωάννης Πήλιο για πληροφορίες ή κρατήσεις ή οτιδήποτε θελήσετε να μάθετε για την περιοχή μας! Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε και να απολαύσετε τις ομορφιές του τόπου μας, τις πανέμορφες παραλίες του Πηλίου, το μαγικό και μυθικό βουνό των Κενταύρων, να γνωρίσετε από κοντά τα χωριά με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και να ζήσετε από κοντά τον υπέροχο συνδυασμό βουνού και θάλασσας!

  • Απόδραση στο μαγευτικό Πήλιο σημαίνει να γνωρίστε από κοντά την τοπική Πηλιορείτικη κουζίνα, να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου πελάγους, να εξερευνήσετε κάθε γωνιά, να γνωρίσετε την Ιστορία και Μυθολογία του τόπου, να δείτε ιστορικά μνημεία και παλαιές πετρόχτιστες εκκλησίες με ξυλόγλυπτο τέμπλο, να περπατήσετε στα μονοπάτια μέσα στη φύση και να χαλαρώσετε στις διακοπές σας. Οι συνεχώς αυξανόμενες τουριστικές υποδομές που αφήνουν τη φύση ανέγγιχτη παρέχουν στον ταξιδιώτη την δυνατότητα να συμμετέχει σε δραστηριότητες όπως βόλτα με άλογα, ενοικίαση βάρκας, παρατήρηση βυθού & ψαροντούφεκο, πεζοπορία στα μονοπάτια του Πηλίου, Καγιάκ – Ποδήλατο Βουνού – Σανίδα Θαλάσσης, το μικρό τραινάκι του Πηλίου (Μουτζούρης), όπως και Σκι κατά τους χειμερινούς μήνες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.

  • Το Πήλιο είναι ένας προορισμός κατάλληλος και για τις 4 εποχές !!!


Πείτε μας τα σχόλια σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.